Naše podjetje DaMix – MULTIMEDIJA je mlado perspektivno podjetje, ki s svojim znanjem ponuja audio-video-multimedijsko dovršenost, inovativnost in profesionalne storitve.

Posredujemo profesionalno opremo za snemanje video posnetkov, zato lahko ponudimo video snemanje vseh vrst prireditev in dogodkov, izdelavo slik, izdelavo video-spota, ali pa Vam uredimo posnetek, ki bi ga želeli spremeniti ali montirati.

V zadnjem času, smo našo dejavnost umerili tudi v izdelavo MULTIMEDIJSKIH IZDELKOV, kot so predstavitveni multimedijki izdelki za podjetja (CD,DVD), razne prezentacije, spletne strani na CD ali DVD mediju in druge multimedijske aplikacije. Vse tovrstne multimedijske aplikacije pa seveda vsebujejo vso možno podporo audio – video – vizualnih efektov in vsebin.

Dejavnost v našem podjetju, je prav tako profesionalna tudi na področju WEBDESIGNA in izdelovanju spletnih aplikacij, spletnih strani, grafičnega oblikovanja in obdelavo spletnih vsebin.

Podjetje DaMix – MULTIMEDIJA Vam prav tako svetuje na področju računalništva, multimedije, računalniške ter programske opreme. Pri nas lahko tudi kupite kvalitetne in ugodne računalnike ter drugo računalniško opremo.

Nudimo Vam tehnično izvedbo prireditev, ozvočenje, osvetlitev in snemanje prireditve.
Poleg glasbeno-tehničnih storitev, ponujamo tudi glasbene usluge zasedbe DUO ali TRIO MIX, ki Vam bo ob vsaki priložnosti pričarala nepozabno zabavo in glasbene užitke.
Velja omeniti tudi studijske storitve, ki jih opravljamo za znane in manj znane glasbenike, pevce in druge posameznike, ki se ukvarjajo z glasbo.
Za posameznike in skupine pišemo besedila, glasbo in aranžmaje.

Naj Vas naša kratka predstavitev vzpodbudi, da nas pokličete in z veseljem Vam bomo povedali kaj več o nas in naši ponudbi.

TvM je ONLINE televizija z možnostjo videa na zahtevo (VOD - video on demand).
V arhivu in knjižnjici si lahko izberete video vsebino, ki je (trenutno še) prosto dostopna in gledljiva.

TvM bo v prihodnosti svoje delovanje preusmeril na spletno delovanje in oddajanje z možnostjo zastonjskih in plačljivih video vsebin na zahtevo.
Dobrodošli!

VIDEO NA ZAHTEVO
Error type: "Forbidden". Error message: "The request cannot be completed because you have exceeded your quota." Domain: "youtube.quota". Reason: "quotaExceeded".

Did you added your own Google API key? Look at the help.

Check in YouTube if the id TelevizijaTVM belongs to a username. Check the FAQ of the plugin or send error messages to support.
VREMENSKA NAPOVED
Prijava na prejemanje novic:
Prijavite se na prejemanje novic, novitet in akcij, da boste vedno na tekočem o novostih.

(1x na pol leta poteka žrebanje izmed vseh, ki se boste prijavili na prejemanje obvestil, za privlačno nagrado GRATIS 30 dnevno oglaševanje)

Sledite nam