TEDENSKI HOROSKOP OD 13. 4. DO 19. 4. 2015

 

OVEN

Pred vami je zelo dober in živahen teden, saj boste še vse dni gostili Sonce v vašem znamenju, pomagali pa vam bodo tudi ostali planeti. Veliko pozornosti boste še vedno posvečali vsem virom, pa naj bo to denar ali karkoli drugega, kar vam je v življenju pomembno. Vedite, da boste vse privabljali k sebi z veliko notranjo močjo pa naj bo to nekaj, kar ljubite ali nekoga, po komur hrepenite. Mlada Luna bo v soboto v vašem znamenju in vam bo odprla vrata uspeha.

BIK

Zelo dobro za vas je dejstvo, da se bo v sredo Merkur premaknil v vaše znamenje in vam pomagal brzdati vaše slo po takojšnjem uspehu, po takojšnji zadovoljitvi vaših želja. V vašem znamenju je še vedno Mars, ki je nepotrpežljiv in vso neučakanost si boste sedaj sami ukrotili z mirnim umom. Morali boste biti zelo taktni, še posebej kar se tiče vašega doma in družine. Ta teden bodite še skrajno previdni pri vseh odločitvah glede izdatkov ali najema kredita.

DVOJČEK

V sredo se bo vaš vladar Merkur premaknil v znamenje Bika in se pridružil vihravemu Marsu, kar utegne sprožiti o vas razne govorice. Marsikdo bo do vas pristopil z nasmehom na obrazu, a za vašim hrbtom se bo ta nasmeh spremenil v posmeh. Pazite torej in ne bodite naivni v naslednjih tednih. Bo pa tudi na preizkušnji vaša ljubezenska zveza in če je trdna, se nimate česa bati. V soboto bo dan, ko si naredite načrte glede česarkoli in se vživite v njihovo izpolnitev.

RAK

Pokažite svoje talente, svoje sposobnosti, saj vas sedaj podpirajo energije z neba. Naj vas ljudje, tudi vaši domači, vidijo kot nekoga, ki ima avtoriteto in naj prisluhnejo vašim besedam, ki bodo imele vrednost in naj sprejmejo vaše darilo, ki bo imelo pomen. Boste mnogo bolj družabni in tudi sodelovanje vam bo tokrat bolj domače, vendar pa vseeno ne boste tako zaupljivi kot bi si želeli. Za vikend boste v mislih odplavali v eksotične kraje in zakaj ne bi kar naredili načrta za poletje?

LEV

Ta teden se boste počutili izjemno močni, nič vam ne bo pretežko, nobena ovira ne bo previsoko in noben cilj nedosegljiv. Vašo samopodobo vam sedaj dviguje Mars, ki zna pretiravati, lahko pa je tudi gluh in slep, nikakor pa ne nem. Imejte jasne cilje in ne obljubljajte preveč, ne hitite v razne situacije, ampak bodite na trdnih tleh in mirni. Samo če se boste borili za pravico, lahko uporabite vsa sredstva. Od srede dalje boste združili intelekt in moč volje.

DEVICA

Vaš vladar Merkur se bo v sredo premaknil v znamenje Bika, kjer je že Mars, planet borbe, nepotrpežljivosti in akcije. Skupaj bosta dobro vplivala v kolikor boste želeli narediti velike spremembe prav v temeljih, če boste želeli biti bolj neodvisni, bolj temperamentni, bolj raziskovalni ali če boste stremeli za novim znanjem. Pri tem pa boste spreminjali tudi svoja trdovratna prepričanja. Konec tedna pa ne verjemite obljubam, saj bodo zgrajene v oblakih.

TEHTNICA

Komunikacija se bo ta teden odvijala v bolj resnih melodijah in ko se bo Merkur v sredo premaknil v znamenje Bika, boste lažje razumeli, kaj ljudje z besedami dejansko povedo. Imelo pa vas bo, da bi naredili velik finančni preskok, a sedaj bodite tista prava Tehtnica, ki ne gre takoj v akcijo. Tokrat raje naredite raziskavo, kaj bi za vas nek posel pomenil. Še posebno za vikend ne naredite nobenega odločilnega koraka, takrat se raje posvetite partnerju.

ŠKORPIJON

Ta teden nikar preveč ne poskušajte narediti dobrega vtisa na osebo, ki ima avtoriteto, saj bi lahko izpadli povsem drugače kot bi si dejansko želeli. Bodite vi, bodite naravni in vedite, da ne boste ničesar dosegli s silo. Konec tedna pa se bosta oba vaša vladarja, Pluton in Mars, na nebu postavila tako, da vam bosta neizmerno pomagala. Samo bodite skromni in boste videli, da se boste z nekom nekaj dobrega dogovorili, da boste imeli inspiracijo in da boste strastni.

STRELEC

Sedaj si ne boste želeli nobenih obveznosti, še najmanj pa takšnih, katere bo nekdo tako zelo želel premakniti na vaša pleča. To vam bo uspelo, ampak deležni boste neugodnega odziva in se boste vprašali, če je bilo vse skupaj sploh vredno. V drugi polovici tedna se boste ohladili in vam ne bo težko biti na razpolago in kaj narediti za druge. Sobotna mlada Luna pa bo v vašem področju ljubezni, zato boste v prihodnjih tednih usmerjeni v dajanje in osrečevanje.

KOZOROG

Ta teden vam lahko nekdo spodnese noge, vas osupne in začara. Takšne stvari se vam ne dogajajo ravno pogosto, če ne že skoraj nikoli, ampak sedaj bo nekaj v zraku in vi boste nekoga začutili na povsem nov način. Rdeča luč bo v vas tako hitro zagorela, a vseeno čuvajte, da se ne osmešite preveč.  V drugi polovici tedna pa boste deležni drugačnih energij, v vas bo obilo sočutja in ta kontrast bo dober, če boste znali iz vsega potegniti najboljše.

VODNAR

Pred vami so dnevi, ko lahko reagirate na način, ki ne bo nikomur všeč. Vso zatajevanje, ki je v vas, se lahko spremeni v nekaj, kar se bi zdelo, kot da je prišlo iz neke vaše temne globine. Najbolj bodo na tapeti družinski odnosi in takrat morate ohraniti svoje dostojanstvo, ne ponos, ampak tisto zdravo obliko vašega karakterja, ki je odprt, dober, resnicoljuben … Nekaj vam bo govorilo, da morate po drugi poti, a počakajte, da se oblaki razkadijo.

RIBI

Imeli boste občutek, da ne more nič priti na vašo pot, da je ves svet vaš in da je pred vami varna pot brez blokad. Vendar vseeno potrebujete dober načrt, dober fokus, saj vas lahko kaj hitro malenkosti spravijo iz prave smeri. Veliko boste delali, kar lahko povzroči slabo komunikacijo. Pustite si zadihati, umirite se, vse bo počakalo. Na srečo vam bo od srede dalje pomagal Merkur, ki bo vaše misli zbistril, jih prizemljil in celo vaša domišljija bo za vikend povsem uresničljiva.

 

 


tvm-tedenski-horoskop-sangrila-romana-pogorelcnik

TvM je ONLINE televizija z možnostjo videa na zahtevo (VOD - video on demand).
V arhivu in knjižnjici si lahko izberete video vsebino, ki je (trenutno še) prosto dostopna in gledljiva.

TvM bo v prihodnosti svoje delovanje preusmeril na spletno delovanje in oddajanje z možnostjo zastonjskih in plačljivih video vsebin na zahtevo.
Dobrodošli!

VIDEO NA ZAHTEVO
Error type: "Forbidden". Error message: "The request cannot be completed because you have exceeded your quota." Domain: "youtube.quota". Reason: "quotaExceeded".

Did you added your own Google API key? Look at the help.

Check in YouTube if the id TelevizijaTVM belongs to a username. Check the FAQ of the plugin or send error messages to support.
VREMENSKA NAPOVED
Prijava na prejemanje novic:
Prijavite se na prejemanje novic, novitet in akcij, da boste vedno na tekočem o novostih.

(1x na pol leta poteka žrebanje izmed vseh, ki se boste prijavili na prejemanje obvestil, za privlačno nagrado GRATIS 30 dnevno oglaševanje)

Sledite nam