*** ČRNA KRONIKA PP MOZIRJE ZA PRETEKLO OBDOBJE ***

*** ČRNA KRONIKA OD DNE 30. 3. 2015 DO  9. 4. 2015 ***

Dne 30.3.2015  so bili policisti PP Mozirje obveščeni o tatvini kipcev na pokopališču na Ljubnem ob Savinji. Patrulja je ugotovila,  da je neznani storilec v času od 28.03.2015 do 29.03.2015 z dveh grobov odtujil dva medeninasta kipa podobi Marije velikosti 65-70 cm. Policisti za neznanim storilcem še zbirajo obvestila.

Dne 31.3.2015 v jutranjih urah so bili policisti PP Mozirje obveščeni o poskusu vloma v žetonomat ročne avtopralnice na Prihovi. S tem dejanjem je neznani storilec oškodoval lastnika za 1500 EUR. Policisti za neznanim storilcem še zbirajo obvestila.

Dne 31.3.2015 v popoldanskih urah so bili policisti PP Mozirje obveščeni o vlomu v brunarico na športnem igrišču na Gneču. Neznani storilec je iz notranjosti odtujil radio, alkoholne pijače in plinski gorilnik. Materialna škoda znaša okoli 200 EUR.  Policisti za neznanim storilcem še zbirajo obvestila.

Dne 3.4.2015  so bili policisti PP Mozirje obveščeni o tatvini nagrobnega kipca z groba na pokopališču na Ljubnem ob Savinji. Patrulja je ugotovila, da je neznani storilec v neznanem času pa do časa prijave,  odtujil 80cm velik kip angela iz belega marmorja z groba in s tem oškodoval lastnico groba za okoli 400 EUR. Policisti za neznanim storilcem še zbirajo obvestila.

ČETRTEK, 09.04.2015

TATVINA BAKRENIH ŽLEBOV

V dopoldanskem času smo bili obveščeni o tatvini žlebov z objekta OŠ Rečica ob Savinji. Patrulja je ugotovila, da je neznani storilec tekom noči z objekta odtujil 30 metrov bakrenih žlebov.

Policisti za neznanim storilcem še zbirajo obvestila.

***

 

TvM je ONLINE televizija z možnostjo videa na zahtevo (VOD - video on demand).
V arhivu in knjižnjici si lahko izberete video vsebino, ki je (trenutno še) prosto dostopna in gledljiva.

TvM bo v prihodnosti svoje delovanje preusmeril na spletno delovanje in oddajanje z možnostjo zastonjskih in plačljivih video vsebin na zahtevo.
Dobrodošli!

VIDEO NA ZAHTEVO
Error type: "Forbidden". Error message: "The request cannot be completed because you have exceeded your quota." Domain: "youtube.quota". Reason: "quotaExceeded".

Did you added your own Google API key? Look at the help.

Check in YouTube if the id TelevizijaTVM belongs to a username. Check the FAQ of the plugin or send error messages to support.
VREMENSKA NAPOVED
Prijava na prejemanje novic:
Prijavite se na prejemanje novic, novitet in akcij, da boste vedno na tekočem o novostih.

(1x na pol leta poteka žrebanje izmed vseh, ki se boste prijavili na prejemanje obvestil, za privlačno nagrado GRATIS 30 dnevno oglaševanje)

Sledite nam