TVM NAVICE

tvm-navice-zaradi-lizanja-o Nova dezinformativna oddaja vas bo najhitreje v Zgornji Savinjski dolini obveščala o pomembnih aktualnih dogodkih. Z vami bodo lepi voditelji!

Izbiramo novice, ki jih ne boste videli nikjer drugje. Ustvarjamo novo dimenzijo objektivnosti, informativnosti in verodostojnosti.

Po robu se postavljamo resnici in pravilnostim. Odgovori in rešitve so naša vrlina. Ne spregledamo lokalnih zgodb in lokalnega vremena!

Oglejte si dve pilotni oddaji, ki sta bili predpremierno in ekskluzivno predstavljeni na naši Facebook strani!

tvm-navice-vreme

Naslednje besedilo se ponavlja, ker nimamo kaj več za napisati:  Izbiramo novice, ki jih ne boste videli nikjer drugje. Ustvarjamo novo dimenzijo objektivnosti, informativnosti in verodostojnosti. Z vami bodo lepi voditelji.

Po robu se postavljamo resnici in pravilnostim. Odgovori in rešitve so naša vrlina. Ne spregledamo lokalnih zgodb in lokalnega vremena.

 


tvm-televizija-jesen-851x315

TVM NAVICE ABCD to-bo-moj-poklic popotovanja hodim-torej-sem 3na3 UZIVAJMO

TvM je ONLINE televizija z možnostjo videa na zahtevo (VOD - video on demand).
V arhivu in knjižnjici si lahko izberete video vsebino, ki je (trenutno še) prosto dostopna in gledljiva.

TvM bo v prihodnosti svoje delovanje preusmeril na spletno delovanje in oddajanje z možnostjo zastonjskih in plačljivih video vsebin na zahtevo.
Dobrodošli!

VIDEO NA ZAHTEVO
Error type: "Forbidden". Error message: "The request cannot be completed because you have exceeded your quota." Domain: "youtube.quota". Reason: "quotaExceeded".

Did you added your own Google API key? Look at the help.

Check in YouTube if the id TelevizijaTVM belongs to a username. Check the FAQ of the plugin or send error messages to support.
VREMENSKA NAPOVED
Prijava na prejemanje novic:
Prijavite se na prejemanje novic, novitet in akcij, da boste vedno na tekočem o novostih.

(1x na pol leta poteka žrebanje izmed vseh, ki se boste prijavili na prejemanje obvestil, za privlačno nagrado GRATIS 30 dnevno oglaševanje)

Sledite nam