smuc

Znani so zmagovalci akcije »Naj smučišče 2012/13» in »Naj wellness 2012/13«

Maribor, 17. april – Po slovenskih smučiščih je preteklo zimo že 22. leto po vrsti potekala akcija “Naj smučišče 2012/13”, ki se odvija pod okriljem radijske oddaje “Dobro jutro, Slovenija”. Včeraj so v Mariboru podelili nazive malim, velikim in srednjim smučiščem ter snežnim parkom, priznanja družini prijazno smučišče pa so letos dobila 4 slovenska smučišča. Prav tako so obiskovalci in strokovna komisija petič zapovrstjo  izbirali med najboljšimi wellnessi in izbirali najboljšo ponudbo med razvajalnimi oazami. Največ glasov so tokrat dobila smučišča Cerkno, Golte in Celjska koča ter wellness Orhidelia Term Olimia, Vitarium Term Šmarješke Toplice in wellness Vodnega mesta Atlantis.

Po rekordno dolgi smučarski sezoni se slovenska smučišča do drugega leta poslavljajo, a dobra mera smučanja se pozna tudi v velikem številu glasov, ki so jih oddali poslušalci radijske oddaje “Dobro jutro, Slovenija”. Ta vso leto z javljanji iz slovenskih turističnih središč poteka na 10 slovenskih radijskih postajah in na spletni strani naj.smucisce.si, ki deluje pod okriljem portala www.dj-slovenija.si ter v sodelovanju z RTV Slovenija. Poslušalke in poslušalci so v tokratni, 22. sezoni, lahko izbirali “Naj smučišče 2012/13” v treh kategorijah, izbirali pa so tudi najboljši snežni park in podelili nazive za družinam prijazna smučišča, ob tem pa so tudi delili glasove za »Naj wellness 2012/13«.

Smučarji so bili tokrat najbolj zadovoljni s ponudbo, varnostjo, smučarskimi progami, dodatno zabavo in cenami na smučišču Cerkno, ki je dobilo naziv “Naj smučišče 2012/13” v kategoriji velikih smučišč že drugič zapored, v kategoriji srednje velikih smučišč je ta naziv odneslo smučišče Golte in v kategoriji malih smučišč Celjska koča. Med snežnimi parki so smučarji najbolje ocenili snežni park Rogla, naziv »Družini prijazno smučišče« pa so dobila smučišča Rogla, Trije Kralji, Celjska koča in Cerkno.

Tudi ponudba wellnessov je vsako sezono bolj bogata, kar odseva tudi dober odziv glasovalcev v izboru »Naj wellness 2012/13«. Obiskovalcem je bilo najbolj všeč v Wellnessu Orhidelia Term Olimia, ki je dobil največ glasov v kategoriji velikih wellnessov, med manjšimi pa je največ glasov dobil Wellness Vitarium Term Šmarješke Toplice. Naziv »Naj wellness – rezidenti 2012/13« je tokrat pripadel Wellnessu Vodnega mesta Atlantis. Strokovna komisija pa je za najboljše razglasila Welness Orhidelia Term Olimia, Wellness Vitarium Term Šmarješke Toplice ter Športni in wellness center Galactica.

Letos so obiskovalci  v obeh akcijah oddali skoraj 60 000 glasov in tako izbrali najboljše med 81 smučišči, 7 snežnimi parki in 16 slovenskimi wellnessi, bogat nagradni sklad pa je poskrbel za zadovoljstvo glasovalcev.

Ekipa oddaje “Dobro jutro, Slovenija” v poletni sezoni nadaljuje s predstavljanjem slovenskih kopališč in izborom »Naj kopališče 2013«, ki bo tokrat potekal že 23. leto po vrsti.

TvM je ONLINE televizija z možnostjo videa na zahtevo (VOD - video on demand).
V arhivu in knjižnjici si lahko izberete video vsebino, ki je (trenutno še) prosto dostopna in gledljiva.

TvM bo v prihodnosti svoje delovanje preusmeril na spletno delovanje in oddajanje z možnostjo zastonjskih in plačljivih video vsebin na zahtevo.
Dobrodošli!

VIDEO NA ZAHTEVO
Error type: "Forbidden". Error message: "The request cannot be completed because you have exceeded your quota." Domain: "youtube.quota". Reason: "quotaExceeded".

Did you added your own Google API key? Look at the help.

Check in YouTube if the id TelevizijaTVM belongs to a username. Check the FAQ of the plugin or send error messages to support.
VREMENSKA NAPOVED
Prijava na prejemanje novic:
Prijavite se na prejemanje novic, novitet in akcij, da boste vedno na tekočem o novostih.

(1x na pol leta poteka žrebanje izmed vseh, ki se boste prijavili na prejemanje obvestil, za privlačno nagrado GRATIS 30 dnevno oglaševanje)

Sledite nam